Estalvia fins a un 20% amb Fluke

Estalvia fins a un 20% amb Fluke


Promoció activa entre: 01/10/2024 - 31/12/2024

Estalvia fins a un 20% amb Fluke. El professional elèctric s’enfronta a tot tipus de desafiaments: garantir la seguretat, mantenir la precisió en el diagnòstic, gestionar el temps de manera eficient i bregar amb sistemes elèctrics complexos.

La seguretat és primordial ja que treballen amb tensions elevades i s’arrisquen a una descàrrega elèctrica. La precisió en el diagnòstic és fonamental per a identificar i solucionar els problemes correctament, evitar possibles perills i garantir que els sistemes funcionin de forma òptima.

Escollir productes Fluke pot ajudar als electricistes a superar aquests desafiaments. Fluke és coneguda pels seus instruments d’alta qualitat, duradors i fiables. Els instruments compten amb funcions de seguretat que protegeixen als usuaris davant de perills elèctrics. A més, ofereixen interfícies fàcils d’utilitzar i una construcció sòlida. Aquestes solucions milloren el rendiment i la longevitat en entorns de treball exigents.

Estalvia fins a un 20% amb Fluke

Estalvia més en 2024

Per temps limitat, pots aprofitar importants descomptes en una àmplia gamma d’instruments i plans de manteniment de Fluke. Si ets electricista o enginyer de manteniment d’instal·lacions, directiu en el sector alimentari o tècnic de distribució d’energia, aquesta promoció t’interessa. Perquè t’ofereix l’oportunitat d’actualitzar els teus instruments amb solucions Fluke de màxima qualitat a preus fantàstics.

Consulta tots els equips de Fluke en promoció aquí: Llista de productes en promoció Fluke

O descarrega’t el fulletó promocional aquí: Promoció Fluke

Recorda! Estalvia fins a un 20% amb Fluke. I si tens qualsevol dubte sobre l’instrument ideal per a les teves instal·lacions, contacta aquí amb la nostra Àrea Tècnica.

Promoció vàlida de l’1 d’octubre al 31 de desembre de 2024 fins a exhaurir existències. Preus de la promoció sense impostos inclosos.

T'ajudem?

Contacta amb nosaltres per obtenir una resposta més directa amb les teves necessitats